custom-header

Wintervakantie 2017

Wintervakantie 2017

In februari  zijn 15 personen vanaf Sevenum met een pendelbus vertrokken naar Tirol in Oostenrijk. Ze hebben een 8 dagen doorgebracht in het skigebied van de Kitzbüheler Alpen met een verblijf op basis van halfpension in appartementen bij hotel Rösslwirt.

Onder begeleiding van ervaren skiërs hebben 4 personen daadwerkelijk geskied. Enkele daarvan hebben al een  jarenlange ski-ervaring  en komen zelfs op de zwaarste afdalingen naar beneden.

De overige deelnemers  hebben zich – ook onder begeleiding -bezig gehouden met langlaufen en wandelingen door het besneeuwde landschap. De meeste dagen scheen de zon uitbundig waardoor deze vakantie voor de zonaanbidders  onder de vakantiegangers wat extra te bieden had. Ook zijn de niet-skiërs een dag met de gondel  i op een bergtop in het  skigebied geweest en hebben daar de skiërs ontmoet .

De vakantiegangers hebben dit jaar ook kunnen genieten van een optreden van Wolter Kroes en Frans Duijts en sommige mochten samen met deze zangers op de foto.

Op zondagmorgen 26 februari  is iedereen na een mooie en gezellige  vakantie in Nederland teruggekeerd en zijn zij in Sevenum bij het AC-restaurant door familie of kennissen opgehaald.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *