custom-header

Nieuwsmededeling Coronavirus 23-3-2020

Nieuwsmededeling Coronavirus 23-3-2020

Coronavirus

Niemand ontgaat het dat Nederland net als vele andere landen in de ban is van het coronavirus. Ook wij hebben daarmee te maken. Om een bijdrage te leveren de verspreiding van het virus zoveel mogelijk tegen te gaan, zijn alle activiteiten, die in de tweede helft van maart nog op het programma staan, afgelast.

Er is geen reden aan te nemen dat situatie spoedig verandert. Men houdt er zelfs rekening mee dat de piek nog niet is bereikt. Intussen heeft het bestuur ook besloten de eerste dagtocht in het tweede kwartaal niet te laten doorgaan. Dat betreft het bezoek aan De Locht op 14 en 15 april. Personen die zich daarvoor hebben aangemeld krijgen de reeds betaalde kosten terug.

Voor de vakanties die op het programma staan wacht het bestuur op verdere maatregelen die de regering zal nemen. Er zijn nog geen vakanties afgelast maar het is niet uitgesloten dat het alsnog moet gebeuren. In elk geval zullen de gebruikelijke bijeenkomsten tussen vakantiegangers en de begeleiding voorlopig niet worden gepland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *